Anotace: ... kdo jí ústa k ústům dá, kdo ji zachrání, kdo si dívku pobledlou vezme za paní ...
Tedy za paní ji nechci, ale probudit bych ji zkusil...
Staré osvědčené téma, modráskovou poetkou pěkně zpracované :-))
22.01.2009 09:48:00 | poustevník Jirka
Viz Anotace: tuhle písničku mám moc ráda... občas si ju broukám, bo zpívám... viz obsah: proč mám pocit, že to není hádka, proč oči lehce přivírám, ať slzy z nich neukápne... u srdce mne píchlo. Asik chřipka?
19.01.2009 08:04:00 | NikitaNikaT.
...kouzelná báseňka...taky jsem si u ni na toho Jirku Schelingera vzpomněla,moc hezká!:o))
18.01.2009 18:12:00 | střelkyně1
Věřím, že každý se může svobodně rozhodnout zda místo bodláčí sázet květy a místo dusna provětrat princeznám ložnici a polibkem probouzet bledé dívky. Stejně jako nikdo nemá patent na rozum...
18.01.2009 12:13:00 | Mario de Janiero
Já bych šel, políbil ..., ale stejně nevím kam, a taky to bude daleko, a Bůh ví, jak dlouho spí, a v jakém je stavu, ha, už vím, u nás na rohu, vinárna je malá, tam políbim sklenici, několikrát, a budu mít v palici, a žena?, ta mě pochválí, že jiná mě nevábí.
18.01.2009 11:53:00 | Zasr. romantik