k tejto básni som sa vrátila a neverím, že nemáš odo mňa supertip! Tak som ti ho dala, pretože táto báseň je nádherná...
13.02.2009 19:50:00 | Mišiačik
Ahoj, Jitka...po dlhom čase som opäť n liter.cz a táto básnička je prvá, čo som si od Teba prečítala po dlhšej dobe. Máš tam veľmipekné rýmy, cit a myšlienku...a to sú hlavné znaky(teda aspoň pre mňa) dobre napísanej básničky...skoro všetky diela ti vyšli, tvoja tvorba sa mi veľmi páči a držím palce...:-)
20.01.2009 18:56:00 | Mišiačik