Miluju jen Tebe a ty to víš
Anotace: bez lásky je člověk tak sám a opuštěný
Miláčku,
přeji Ti, ať Ti láska kvete jako ten nejkrásnější květ
a k nohám ať padá Ti celý svět.
Přeji Ti štěstíčka ať máš moc
a užíváš si každý den a každou noc.
Přeji Ti, ať splní se Ti každý sen
a věř, že já pro Tebe tu vždycky jsem.
Miluju jen Tebe a ty to víš!!!
Komentáře (0)