Na činech záleží jen trochu
na stezkách budeš klopýtat
vysílen davy neznabohů
sám s sebou budeš se pak prát ...
----------------------------------------------------
pěkný strejdo,
jak de život ...?
a máš pořád ještě páru na život v páru ..?? ...:-))
20.01.2009 14:18:00 | HarryHH