Hledáš
Mezi kapkami deště
mezi paprsky slunce
hledáš, co Ti chybí,
snad a možná ještě
čekáš,co kdo slíbí.
V pralese Tvých myšlenek
mezi zrnky pouště
bloudíš v zapomnění,
a v lánu pomněnek
oddáváš se snění.
Mezi Tvými slzami
mezi koutky rtů
si anděl bez křídel,
co s osudovými kartami
dotýká se božských kormidel..
..ale stále jen hledáš...
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: zvířenka, Aka Kiss, enigman, Badya
Komentáře (0)