Cover verze
Slova jako cover verze
splývají mi z kotníků,
v hlavě řeku bez perverze
sjíždím v lodi z deštníků.
Z konců prstů vina kape,
v plavidle mi dělá díru,
jsem trosečník vodou lapen
v narušeném lásko-víru.
Do třetice, marná sláva,
do korábu voda skáče.
Pohltí mě, stejně dravá,
jako příchuť mého pláče.
Bublinky mi krví letí
ve zběsilém quickstepu,
lásko-pádem bez vypětí,
propluju i poslepu.
Přečteno 533x
Tipy 28
Poslední tipující: sei to do, slečna Nefertiti, Holis, kroužek, Karmínka, Kapka, Evžen Bizon, Vlk v rouše, Džín, rry-cussete, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)