Pohádka
Skláníš se lásko nade mnou
a všechno kolem se ztrácí,
jen jeden celek je z nás dvou
přestali zpívat ptáci
Vášní jsme k sobě spoutáni
Země se zastavila.
Můj princ přijíždí na koni,
jsem šťastná Malá víla.
Pohádku, kterou prožívám
netoužím nikdy dočíst,
s Tebou si lásku užívám
do moře nechci vkročit.
Přečteno 464x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, okapovaroura, Květka Š., Bíša, malá a šikovná, Quigleika
Komentáře (3)
Komentujících (3)