Dav
Anotace: V davu je mnoho lidských srdcí - každé tluče si ve svém rytmu. Krátká báseň o podobnosti člověka a zvířete.
Jak si tak kráčí tenhle dav,
čtyři nohy jak stádo krav,
jen ty dvě nohy kývou se podél těla
a vznešeně si říkají ruce.
Snad tomu tak příroda chtěla,
že lidské na rozdíl od zvířecího srdce
je továrnou chemického průmyslu,
stewardem lidského výmyslu
- lásky -
Na chemický průmysl
padla hospodářská krize
Přečteno 436x
Tipy 16
Poslední tipující: elevan, Churry, Radek.oslov.Šafárik, kroužek, vapiti, Faist, kikis, Sick901, Jul, barking bitch, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)