Šelestění
Anotace: Poslední dobou to ve mě cloumalo.
Ztrácím svoji kontrolu
srdce zběsile tepe
hlavu mám jak bačkoru
ale láska nad tím vším
kvete.
Ztrácím svoji sílu,
rozhodnost a svobodu
v mezích i tu kontrolu
co malou naději nese.
Komentáře (1)
Komentujících (1)