Seul
Anotace: ... bez duše, bez srdce a bez Tebe bych nedovedla žít...
***
Hlavolam vášní ukryt
do Tvých očí
z oblohy sbírám podél cest.
Stíny po polibku write
hýbou plameny, co povyskočí
ze vzdálených hvězd.
****** šeptají *******
Jsi nekonečná dlouhá chvíle.
Nekonečná Ty, co táhneš se arnikou.
Drahá nad životní cíle.
Táhneš se rumišti a jarní tmou.
A bludnými kruhy kontroverze.
Od myrty modlitbou.
Bez Tebe psát řádky nelze.
Tvé doteky mě kolíbou
ve verších, co ukryla jsem
do Tvých očí.
Komentáře (4)
Komentujících (4)