Slzy z rubínu
Anotace: V nespoutaném tichu rubínových slz
V nespoutaném tichu
rubínových slz
si nepřejícný osud
s nožem v rukou smls.
Podává se nevěra
jako hlavní chod,
já tavím srdce z olova
a mýjím strmý schod.
Padám spíše do neznáma,
země žalem poseté,
vem mě s sebou
zpátky vzhůru
milý Steve Fossette.
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)