Když láska přijde
Anotace: Ať je v nás, či v nebi uzamčená, je krásná, miluj ji...
Ve výšinách své duše
hnízdo lásce stav,
a živ ji
svitem hvězd a mlhou noci.
Když láska navštíví tě,
dlaně semkni
a děkuj za ten dar.
Její šepot v mlčení svém slyš,
mžení- slzy křtěné touhou,
na dně své duše
opatruj.
Když láska přijde,
nikdy ji neodháněj,
ale miluj.
Přečteno 457x
Tipy 8
Poslední tipující: D´Aninka, Lilly Lightová, Lota, WhiteSkull, Kapka, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)