Tvým zavřeným očím
Anotace: ...se asi jenom zdám x)
kámen co nikdy nezkamení
voda která neumí být led
pleška bez vlasů na temeni
hořký čaj a nikde žádný med
taková umím být, taková se zdám
tvým zavřeným očím
tvým nesmyslným hrám
paprsky slunce a žádný hic
potůčky slz bez slanosti
a já miluji tě pořád víc
zamilovaně bez starostí
Přečteno 566x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Kapka, labuť
Komentáře (0)