Pohled do duše

Pohled do duše

Anotace: ...

Znáš mou duši, můj tajný svět -
nesmíš o tom nikomu vyprávět.
Můj život je loutkové divadlo,
kéž by to jinak dopadlo.
Dala jsem ti své srdce, ukázala svůj svět
a ty bys chtěl každému vyprávět,
že opuštěný je ten svět
a vidíš v něm jen neštěstí a zármutek,
že je to vyprahlá poušť plná bouří,
kde každičká bytost a radost shoří.
Vítr tam černý popel rozfoukal,
který zahalil mi mysl,
tys bolístku pofoukal,
a dal životu smysl.
Autor The God, 19.01.2009
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: RadagastCZ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí