Andílku můj
Andílku můj, při mě stůj.
Opatruj mou dušičku černou.
Opatruj mou dušičku věrnou.
Zůstaň semnou... navždy.
Zůstaň semnou a budeme spolu.
Zůstaň semnou a budeme šťastní.
Přečteno 850x
Tipy 1
Poslední tipující: Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)