Miluju Tě
Anotace: miluju tě lásko:-)
Miluju Tě,
jen ty jsi láska má
tak něžná, vzrušující,
jediná.
Miluju Tě stále víc,
každý den toužím stokrát to říct,
že jen s Tebou lásku prožívám
a s Tvým jménem na rtech
vstávám i usínám.
Miluji Tě,
tak nenechávej mne už samotnou,
přijď a do svých dlaní vezmi ruku
mou.
Bez Tebe se mé sdrce souží,
zašeptám ti do ouška po čem
toužím
a jak moc Tě miluju...
Přečteno 527x
Tipy 4
Poslední tipující: BArBArKO, Lilly Lightová, s.e.n
Komentáře (3)
Komentujících (3)