Písnička
Anotace: pro jedno vééliký zlobidlo
teď bosa trháš luční kvítí
a nosíš mi ho přivonět
oči ti jako slunce svítí
a pusa voní jako med
heřmánek,šalvěj,vlčí mák
tvé ruce květy voní
a pohled říká jestlipak
dnes nade mnou se skloníš
skloním se rád má maličká
a ústa políbím
jsi pro mne jako písnička
rád budu zpívat... už to vím...
Komentáře (6)
Komentujících (6)