Anotace: Sedim tu ve vlaku...
Věřím, že je rozežene brzy... a i kdyby ne, ať alespoň ta bolest pomine... čas je lék.
21.01.2009 10:19:00 | NikitaNikaT.
Malinko mě zamrzelo porušení rytmu ve třetí sloce, ale jinak se mi líbí.
20.01.2009 20:39:00 | Jana M.
Smutná...dobrá...mně se líbí a dávám ST.
Taky čekám na vítr nebo spíš na jaro a jeho jasnou oblohu. :-)
Snad už brzy bude lépe!
20.01.2009 14:54:00 | UCET KE ZRUSENI