Dálka
Na mé rty kapky padají,
je na nich ticho a prázdno,
jen slova lásky šeptají,
šeptají se tak snadno
do velké dálky volám je,
ať milý můj je uslyší,
snad uslyší je hravě,
ne uchem, však srdcem a duší
ať zaplaví ho něžná slova,
která klidně řeknu znova,
ať už konečně přiletí,
už chci být v jeho objetí
až ta chvíle nastane,
nikdy ho nepustím,
doba samoty ustane,
snad v to doufat smím
Přečteno 397x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Jamesow, kikis, Alasea, Lilly Lightová
Komentáře (3)
Komentujících (3)