Miluji Tě II
Anotace: ...jsi pro mě Mohamedem z Mekky
nelze to vyjádřit žádným mocným slovem
na tohle nejsou věty v úzkých odstavcích
každý den prožívám všechno opět v novém
i chutě polibků z úst vždy se smějících
už nehledám na lásku zbraně a léky
oblíbila jsem si její zajímavost
jsi pro mě Mohamedem z dálné Mekky
a stále věřím ve tvou dokonalost
nelze to vyjádřit rychle napsanými řádky
taky oba víme že život nevěří na pohádky
i kdybych slyšela od kohokoli nějaké zvěsti
budu bojovat za tvou budoucnost a tvoje štěstí
Přečteno 673x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)