život je pes, ale pes je nejlepší přítel člověka... A pokud tě dokázal po 6ti letech opustit, nebyl to ten praví... jinak básnička se ti povedla... mě se líbí...
21.01.2009 10:30:00 | Kalicka.ja
Páni, to byla dlouhá doba... je to holt život, nevím, co na to řéct... já se rozešla s klukem, chodili jsme spolu 4roky aj svatba by byla... ale hrozně se změnil... tedy změnil a bylo to horší a horší... nejspíš by mě utrápil, třebas aj časem uhodil... do vdavek proto není nikdy kam spěchat... snad jste se rozešli v dobrém a pokud ne... čas rány zahojí a myšlenky ve vzpomínky promění hluboko uvnitř Tebe je schová...
21.01.2009 06:48:00 | NikitaNikaT.