V POLI SÁM
V POLI SÁM
Pozdrav pán bůh,
pozdrav můj,
patří všem i medvědům.
Stojí voják v poli sám
rukou mává k zdechlinám,
pojďte supi, jste mí hosti,
to jsou lidé, je jich dosti.
Dokud bylo lidské zlosti,
podléhal jen obavám,
teď však mává od radosti,
že je konec popravám.
Pozdrav pán bůh,
pozdrav můj,
patří všem i supům.
Přečteno 331x
Tipy 20
Poslední tipující: lucajda89, Lady Carmila, Agniezka, Mademoiselle Drea, Lorraine, Hloupá Květinka, Helena Sládková, Mbonita, Kapka, Žqáry, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)