Úsměv
Tančící dlaně s kapkami deště,
hladí něžně moji tvář,
hledám co mi stále schází,
vím co to je, čekám ještě,
ale nic nepřichází….
V temném lese svých myšlenek
bloudím cestou v zapomnění,
a v měkkém mechu vzpomínek
oddávám se snění.
Mezi mými řasami slza si cestu klestí,
usadí se na mých rtech
však úsměv na nich nenakreslí….
Přečteno 459x
Tipy 8
Poslední tipující: BArBArKO, Daisy.., Lilly Lightová, Agniezka, Duhová, Kapka, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)