Anděl
Anotace: někomu, kdo moje roztrhaný srdce znova zašil. takže Evě.
každýmu na potkání vykládám
jakej seš muj anděl
a jakej přesvatej mám pocit,
když vedle mě usínáš
konečně potěch pokusech
složit si svý křídla
každýmu na potkání vykládám
jak po tobě ráno vybírám
z postele malý pírka
jak se každej den bojim,
že se nevrátíš
oni se mi smějou
nechtěj mi věřit,
prej jsem lhář
Přečteno 767x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
Komentáře (4)
Komentujících (4)