Strnulá
Naučils´ mě pít,
a přestat doufat.
Zvláštní kombinace...
Naučils´ mě dál nevěřit,
a naivitu ztrácet.
Naučils´ mě,
zcela bez záměru,
jistému pohledu
na nevěru.
Naučils´ mě,
kým nechci být.
Ztratit,
odpustit.
Naučils´ mě
žít od ,,tebe k tobě",
v době ,,mezi",
léhat v hrobě.
Naučils´ mě
čekat,
temně padat,
v slzách stékat.
Naučils´ mě,
platit za rozkoš,
brát na sebe
víc než dost.
Naučils´ mě...
Mnoho.
Málo.
Nejsem si jistá,
kolik nás to stálo.
Přečteno 468x
Tipy 45
Poslední tipující: okapovaroura, Holis, cevert, Manon.H, Zasr. romantik, Marfuša, Pokusný králík s melounovou náplní, jedam, Jana M., WhiteSkull, ...
Komentáře (12)
Komentujících (11)