Chtěla bych zapomenout...
Anotace: tak to cítím, tak to píšu.... nepochopí kdo nemiloval a neztratil...
Bez tebe jsem ztracená
bloudím černočernou tmou
v myšlenkách jsem zamčená
a hledám náruč tvou
Bloudím dál
a nenacházím...
tvé polibky...tak schází mi
jsou schovány někde v temnu
tvá tvář, a úsměv tvůj...
sídlí někde v nedohledu
Jak moc bych chtěla vrátit čas...
vzpomínky a iluze
chtěla bych zas žít tak snáz
a svét vidět vesele a ne zle
Nebo snad jen zapomenout
že jsem kdy žila
zapomenout...
že jsem kdy šťastna byla...
když jsem ti patřila...
Přečteno 453x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)