PĚT
Usměj se.
Vítej mě.
Poklekni na mramor
ledový jako mé srdce.
Svěř svou hlavu do mých rukou
provedu tě Colloseem
ukáži ti Svět
jen uvolni svou duši
až napočítám "Pět":
Šeptám "Jedna..."
ty oči přivíráš
s nejistotou ale odhodlaná
setkáváš se s tmou
Odříkávám "...dva..."
tvou důvěru si získávám
mlčím "...tři..."
s tvou hlavou se setkávám
nevíš co dělat
máš strach
ale zvědavost ti nedá
"...čtyři..."
tvá mysl zmatená
je jako sklenička
na střepy rozbitá
"PĚT!"
nyň mojí obětí se stáváš
jak ohromný had
mé tělo přijímáš
můj veliký hlad
jak dlouho setrváš?
opojena jedem
chtíče plna v okamžiku
svou lásku, čest i víru
obětuješ pro tu chvilku
jsi jen má
již žádná slova
není soucit
jen my dva
plazím se po tvém těle
jsem zlo
zakázán byl klid
ta krása ničí strach
strach zas vůli tvou
miluji tě?
to bylo
teď sytím se
svobodnou duší tvou
Přečteno 364x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Spadlá z nebe, WAYWARD, Rasputin.m, Kapka
Komentáře (5)
Komentujících (5)