Jednou se probudíš...
Anotace: ani ve snu nebudeš pořád šťastný..
Měl jsi nádherný sen,
který jako skutečný se zdál,
jediný kdo chyběl v něm,
jsem byla bohužel já.
Ty jsi se smál
a užíval si každičký den,
jediný čeho ses bál,
bylo, že nebudeš víc snít tento svůj sen.
Jednou se ale probudíš,
a nebudeš v tom snu moct být,
třeba tehdy konečně pochopíš,
že i beze snu můžeš to co chceš mít.
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
Komentáře (0)