Bez tebe
Anotace: ...když nejsi se mnou...
Tělo bez duše,
redispero bez tuše,
lampa bez stínu,
člověk bez splínů,
Jerry bez Toma,
žádná pohroma,
ryba bez vody,
vězeň bez svobody,
zima bez sněhu,
žádost o něhu,
růže bez trnu,
ovce pro vlnu,
mraky bez nebe
a já? No bez tebe...
Přečteno 878x
Tipy 12
Poslední tipující: mjh, zlomeny srdce, Lilly Lightová, Makula, Pešulka, Psavec, kleopatra.sedma, Spadlá z nebe, loverose91
Komentáře (3)
Komentujících (3)