Kompas
Jsi má dračí perla
v přívěšku ukrytá
která mi vrací úsměvy
můj talisman
zlatý kompas
se střelkou která míří
k lásce
přímo na sever
když je slunce
za černými mraky
schované
zbývají instinkty
lidé se ztrácí
mezi ledovými srdci
něžná láska umírá
jak motýli
když přicházejí
první mrazy
nalezená kompasem
voda života
studna naděje
v bludišti
mezi vločkami
nalézt sami sebe.
Přečteno 470x
Tipy 28
Poslední tipující: Egretta, Holis, Churry, Nikytu, carodejka, okapovaroura, Pokusný králík s melounovou náplní, Lenullinka, Lilly Lightová, Andělskými perutěmi chráněna, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)