Co se děje...
Anotace: večer... i když píšu stejnou věc dvakrát.. nikdy to není stejný....
Co děje se, že nemůžu spát
a že v hlavě jen jedno mám.
Proč nemůžu jen tak z ničeho se smát,
vždyť přece vím, že nejsem sám.
Proč nemůžu udělat první krok
a tím třeba nový život začít.
Za chvíli uteče celičký rok
a pak bude pozdě na to chtít znovu tančit.
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
Komentáře (0)