krutá nostalgie
Anotace: ...nepokrytě hloupé
Tehdy vládlo léto a dávno tomu je
siřá pole - a zlato všude v krajině
pomalý dech vroucího času.
Zem prostřena senem a skrytou krásou.
Znaveni svobodou leželi jsme v trávě (utopeni)
zapálil jsem si cigaretu a jen se díval.
Možná ve mě bylo příliš chtění k ovládnutí,
ale spíše srozumění kamsi odplouvalo.
a večer přitančil a jeho vůně zpíjela více než víno...
Tys nebyla zlá jen možná málo vzdálena svých her,
jsi neznala ta slova.
mládí ztrácelo spolu se světlem...
Přečteno 323x
Tipy 13
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Lilly Lightová, Ctěný pán, Kyle, Holis, hanele m., Kristine Clary-Aldringen, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)