Uzamčená duše
Anotace: smutné a beznadějné
Chladné teplo
co hladí šedou zář
Světlo vyhořelých svic
ze kterých zbyla pouhá vzpomínka
/Několik spokojených chvil
vyrvaných z pochmurného života/
Ohořelé noty
podle kterých hraje samotný mistr
aniž by záleželo
na falešných tónech
/Pár kroků v rytmu valčíku
- konečně tančíš bez masky/
Zavřený krám
který otvírá mimo svou dobu
A falešná slova
která zrazují veškeré naděje
/Stovky motýlů letících k nebi
- bez strachu, bolesti, bez lži/
Všechno je ale klam
a plno lží
žádná upřímnost
na té nezáleží…
/Jen pár upřímných minut
patřícících odloučeným milencům/
Padlí vojáci na bitevním poli,
jen to je skutečnost
- podívej se, jedním z nich je i ona.
/Ani živá voda nepomůže
jejím životem jsou ty chvíle,
které má uzamčené ve své duši/
Přečteno 461x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, Petbab
Komentáře (0)