Nesmutni, úsměvem zažeň žal nebo z okna ven pohledni, příroda je ráj....pojď se mnou a bude Ti zas fajn..
24.01.2009 17:35:00 | JaniHani
Umíš velmi dobře a poutavě vyjádřit myšlenku,cit.
A poslední sloka hovoří sama,odhodlaně a se skrytou nadějí a sílou v sebe.
23.01.2009 08:38:00 | s.e.n
Černý bývá střed
terče, správný cíl,
tak směle pohleď vpřed
a napni SAMOstříl
***
Jiří senior
22.01.2009 22:24:00 | j.c.
tak toto dilko mne velmi zaujalo, pochutnala sem si na nem, sic na mne dychl smutek ci neco obdobneho, ale vyjadreno interesantne, vskutku...
22.01.2009 21:49:00 | saddova