Po tobě New York
Kdo by to řekl -
Všechnu lásku jsme si dali
V kabince toho kamionu
Na odpočívadle
Ráno pak byla míchaná vajíčka
A tys byl tak krásně rozcuchanej
Říkala jsem
Že jsem si nejspíš zamilovala country
Počkala jsem, až si dopiješ kafe
Abys řekl
/Nemám zájem
O tebe
Ani o tvůj život
Tvoje chyba, jdi si
Mě čeká New York/
Přečteno 400x
Tipy 18
Poslední tipující: Jasmin de Paris, Kapka, Holis, 6thSun, Rbb, Vlk v rouše, enigman, Bíša, Psavec, NikitaNikaT., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)