Navždy konec
Anotace: ...láska vždy zabolí
Mám skleník a v něm jednu růži,
růži pro bolavou duši.
Pro duši co jsem ublížil
a lásku ke mně v ní uložil.
Tuto lásku je těžké vyhnat ven,
ale byl to jen pouhý sen.
Pouhá myšlenka o trvalé lásce,
jako o netvoru a krásce.
Zapomen na mě,
nech mě jít,
atˇ novou lásku mohu mít...
Komentáře (0)