Proc si pises sama sobe, ze je to pekne? To opravdu nechapu. Autor sice muze byt hrdy na sve dilko, ale tohle pusobi dost...egoisticky :)
24.02.2009 13:27:00 | Nergal
chci te libat celym vecerem?? jak to myslis?? na mne je to malo propracovane, na tohle tema je napsano x basni a tak je tezke necim zaujmout, aspon tedy mne, nicmenen bych to nevzdavala a psala dal a uvidime co v tobe je :)
Good luck!
25.01.2009 21:41:00 | saddova