Divadlo
Stále v sobě dusím všechnu zlost
a abych pravdu řekla,mám toho dost.
Můžeš mi nadávat,dělej si co chceš.
Můžeš si vlasy rvát,můj život už nepíšeš.
Někdy jsem přemýšlela,jestli jsi normální,
já jsem tě milovala,pak přišlo pokání.
Ty zřejmě celý život žiješ pouze v přetvářce
a tvůj perfektní výkon se dá přirovnat k divadelní ukázce.
Ptáš se o jakou ukázku se jedná?
Řekla bych ti jméno hry,ale není jedna.
Když s tebou mluvím,jsi apatický,
ale to není mnou,to jsi vždycky.
Moje láska k tobě byla fatální,
bylo jasné,že přijde zklamání.
Ale i kdybych přešla z buddhismu na Islám,
pořád na tobě budu závislá.
Když mě potkáš,jako by sis mě ani nevšminul,
ten zájem co byl v tobě,zřejmě pominul.
Už možná vím z jaké hry to je,
ale Julie umírá,Romeo přežije.
Přečteno 345x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Vlk v rouše, Kapka, kikis, Churry, Stinking Lady, Quigleika
Komentáře (3)
Komentujících (3)