Nikdo nepřijde
Anotace: ..stále bez inspirace=( vznik této/básničky/ 3.2.2008 3:25:03
Nikdo nepřijde
i když to bolí
slunce nevyjde
mrak ho skolí
Utíkáš k propasti
nevidíš
neslyšíš
necítíš
jsi v pasti
Nikdo nepřijde, žádný princ není
bohužel, je to jen poblouznění
Pohádek tolik je
ale ani jedna skutečností
prašné naděje
nesoucí se do nekonečnosti
Nikdo nepřijde a ruku ti nepodá
zázrak kolem nerozdá
Čekáš tu na něco, co není
probuď se z toho snění
neposlouchej lživé hlasy
co slibují odměny bez boje
nejsou symbolem spásy
ale částí rozbroje
Nikdo nepřijde a nebude bojovat za tebe
bez hříchu odejdi na nebe
Nikdo nepřijde a nezačne pro tě dýchat
abys dál o něm mohla slýchat
Skutečnost bývá bolestivější než sen
a nabízí šedivější den
Nikdo nepřijde, své srdce ti nedá
.......vždyť tě ani nezná
Přečteno 322x
Tipy 8
Poslední tipující: al-pacino, bejbyyyy, NikitaNikaT., Mišiačik
Komentáře (3)
Komentujících (3)