Myšlenková. Jednu Markétu znám.. dlouho jsem ju ale neviděla. Nemohu Ti tedy pomoci.
27.01.2009 10:01:00 | NikitaNikaT.
Líbí, moc. Nejen kvůli láskoránám...
Mám pocit, že by stačilo vzít do ruky kytaru a hrát a zpívat... jenže aby to znělo opravdově, musel bys to zpívat ty...
24.01.2009 09:39:00 | voedor