Vmaluji tě do obrázku
Anotace: cítím tě do morku kostí, když stesk se krví nažene
Vmaluji tě do obrázku,
štětcem tahy osudu,
stagnuji na věčnou lásku,
srdce nechce ostudu.
Do bolestna namaluji
každou sžitou hodinu,
bez nadsázky nemiluji
tebe a tvou rodinu.
A ač netrápím se minulostí
na papíře zvěčněné,
cítím tě do morku kostí,
když stesk se krví nažene.
Přečteno 430x
Tipy 25
Poslední tipující: Anye, PPetrushka, Maličká Peťulka, Vlk v rouše, snupicek, Giginka, Fiserka, Holis, Lasska, Kapka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)