Marné...
Anotace: nějaká "depka" či co..
Jak marné
je chtít se dotknou světla...
Jak marné
je chtít obejmout tmu...
Jak marné
je chtít si schovat sněhovou vločku...
Jak marné
je chtít spálit oceán...
Jak marné
je chtít oživit kámen...
Jak marné
je chtít roztančit sochu...
Jak marné
je chtít umět létat...
Jak marné
je chtít dotknout se slunce...
Jak marné
je chtít spočítat slunečnice na poli...
Tak marné je chtít, abys´ mě miloval...
Přečteno 472x
Tipy 10
Poslední tipující: Haniéčka, lexus, Jasmin de Paris, strašidýlko-střapatý, takova, Radek.oslov.Šafárik, Kallkaa
Komentáře (6)
Komentujících (6)