Tvoje oči
Anotace: Co shlédnu vždycky, když se do jeho očí zahledím
Vidím v nich štěstí,
když jsme spolu, když se objímáme.
Vidím v nich starost,
když nevíš, co je se mnou, když se často nevídáme.
Vidím v nich smutek,
když odjíždím pryč na nějaký čas.
Vidím v nich radost,
když se zase vracím, což opět spojuje nás.
Vidím v nich úzkost,
když se bavím s někým, kdo nás může ohrozit.
Vidím v nich jiskru,
když se mě snažíš pobavit.
Vidím v nich touhu,
když jsme ve vášnivém objetí.
Vidím v nich prostě to,
co nikdo jiný nevidí.
Komentáře (2)
Komentujících (2)