někdo třetí
Anotace: Tak když se dozvíte že někdo třetí figuruje ve vašem vztahu, tak asi tak nějak :-(
Vztek teď ovládá mé srdce,
myšlenky mi v hlavě sviští prudce.
Srdce bolí, strádá, smutní,
nebyl to ale dnes trn první.
Rozbít něco to by chtělo,
ale co mé srdce by z toho mělo.
Má důvěra je teď v trapu,
já v myšlenkách svých teď tápu.
Vztah kde jeden přebývá nechci mít,
budeš muset jednoho z nás nechat jít.
Přečteno 383x
Tipy 11
Poslední tipující: susana načeva, Pešulka, Holis, Kapka, Mbonita, nejsembásník, v.hercik, Kristine Clary-Aldringen, come-past
Komentáře (3)
Komentujících (3)