Tervetuola...nemám sílu odpovědět...musíš dostat zásah tou pravou sněhovou koulí...Sněhové vání je jak závoj nevěsty, a já stále stojím u cesty...Jak slyším klapot, schovám se za plot... "o)
27.01.2009 18:23:00 | Churry
Ach to je krása právě mi na obličej spadla milounká sněhová vločka a hřeje
24.01.2009 18:20:00 | Noc17
milující se andělé mi přijdou poněkud divní, ale jinak je opravdu jako lehký prachový snížek..
24.01.2009 14:27:00 | melancholik