BLOUDÍŠ
Stojím tu, jen vítr mi fouká do tváře
snad schválně cuchá moje vlasy.
Jdu cestou klikatou,ta rovně mě nezajímá
bolí mě srdce a vítr suší moje řasy.
Mám ruce prázdné.Stále něco chybí.
Kde bloudíš LÁSKO MOJE JEDINÁ?
Byl to jen sen?Příliž krásný na to,aby se stal
skutečností?
Proč slzy mé mi z tváří nikdo neslíbá?
Komentáře (2)
Komentujících (2)