Srdce
Anotace: pro všechny lidičky, kteří věří v lásku
Stále po velké lásce toužíme.
Rychle a s nadějí životem běžíme.
Drolí se na části naše mysl.
Celý svět občas ztrácí svůj smysl.
Elementárně odlišné jsou naše životy.
Spojuje je pouze to, že toužíme milovat sladce.
Rozvíjí a znovu zavírají se naše duše nesměle.
Dost často pláčem, když dny jsou ztemnělé.
Celý život nejde prožít v pohodě a hladce.
Elementárně odlišné jsou naše životy.
... a přesto je něco spojuje, to nejdůležitější SRDCE
Komentáře (2)
Komentujících (2)