Vášeň
Anotace: Ľúbim ťa
Sbírka:
Moja
Krásne sny stekajú ti po krku,
tužia po mojom dotyku.
Horúce bozky papajú ti ušká
a lížu vôňu tvojho bruška.
Cítiš môj dych všade tam,
kde vášnivo ťa bozkávam.
Tam, kde tŕne lásky tvrdnú
a lupienky ruže vlhnú.
Voňavé sny stekajú ti po krku,
horúce pery bozkajú ti ušká.
Túžim po tvojom dotyku,
papať vášeň z tvojho bruška.
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)