Jedno srdce pro druhé
Anotace: O jedné lásce, která se asi nesplní, ale musím do světa vykřičet jak moc mé srdce miluje
Polož hlavu na rameno mé
a zašeptej ta slůvka jak miluješ mne
Buď se mnou, abych pro tebe mohl žít
abych nemusel jen o tom snít
Hnát se za prchavým snem
jen s tebou chci prožít každičký den
Kéž bys ke spánku ukládala svou hlavu vedle mé
a já v náručí držel tělo tvé
Cítit jak bije jedno srdce pro druhé
Přečteno 622x
Tipy 1
Poslední tipující: rendíček
Komentáře (1)
Komentujících (1)