Bez Tebe...
Uz jsem zase sama...Bez Tebe...
Jen kvůli Tobě chtěla jsem jít do nebe.
To si chtěl,to sis přál?
Myslela jsem žes mě miloval...
Ale ne,jen sis hrál,
s jinou holkou flirtoval.
Tak si táhni,tak si běž!
Všechno byla stejně lež!
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Fiserka
Komentáře (2)
Komentujících (2)